2022 PROGRAMME OVERVIEW

WEEK Week 0 Week 1	TIMING (CET)	DATE October	TYPE OF SESSION	LENGTH	TIMING (CET)	DATE	TYPE OF	LENGTH
		October			(CET)		TYPE OF SESSION	
			Universal	Prerecorded		October		
Week 1		Introduction to the training program	Info Session	1.5h				
Week 1		October 6th	Universal	Online Live		October7th	Universal	Online Live
Week 1	1:00PM - 2.30PM	Introduction to research valorisation	Seminar	1.5h	9:00AM - 10:30AM	Valorisation of SSH Research - PART 1	Workshop	1.5h
			BREAK				BREAK	
	300PM - 4.30PM	PVP Introduction - proces	Seminar	1.5h	11:00AM - 12:30PM	Valorisation of SSH Research - PART 2	Workshop	1.5h
		October 20th	Universal	Online Live		October 21st	Universal	Online Live
Week 2	300PM - 4.30PM	Entrepreneurial mindset and entrepreneurial behaviour	Workshop	1.5h	9:00AM - 11:30AM	Champions Club	Local Networking Online	2.5h
		November 3rd	Universal	Online Live		November 4th	Onsite	Face-to-Fac
Week 3	1:00PM - 2.30PM	Collaboration with external partners in SSH research valorisation PART 1	Workshop	1.5h	9:00AM - 10:30AM	PVP Workshop	Workshop	1.5h
	300PM - 4.30PM	Collaboration with external partners in SSH research valorisation PART 2	BREAK Workshop	1.5h	11:00AM - 12:30PM	PVP Workshop	BREAK Workshop	1.5h
		November 17th	Universal	Online Live		November 18th	Universal	On l ine Live
Week 4	1:00PM - 3.30PM	Champions Club	Local Networking Online	2.5h	9:00AM - 10:30AM	Evaluating your SSH Research + Capturing Impact	Workshop	1.5h
					"		BREAK	
					11:00AM - 12:30PM	How to scan your environment	Workshop	1.5h
		December 1st	Onsite	Face-to-Face		December 2nd	Universal	Online Live
Week 5	1:00PM - 2.30PM	PVP Workshop	Workshop	1.5h	11:00AM - 12:30PM	Value proposition + impact model generation for SSH valorisation	Workshop	1.5h
			BREAK			valorisation		
	300PM - 4.30PM	PVP Workshop	Workshop	1.5h				
		December 15th	Universal	Online Live		December 16th	Universal	Online Live
Week 6	1:00PM - 3.30PM	Champions Club	Local Networking Online	2.5h	9:00AM - 10:30AM	Tools + methods for product + service development	Workshop	1.5h
					11.00444		BREAK	
					11:00AM - 12:30PM	SSH Research Valorisation Communication	Workshop	1.5h
		January12th	Onsite	Face-to-Face		January 13th	Universal	Online Live
Week 7	1:00PM - 2.30PM	PVP Workshop	Workshop	1.5h	9:00AM - 12:00PM	Final Event	Pitching	3h
			BREAK					
	300PM - 4.30PM	PVP Workshop		1.5h				

Valorisation Pathway

