AWARENESS PATHWAY OVERVIEW

NEEK	TIMING (CET)	DATE	TYPE OF SESSION	LENGTH	TIMING (CET)	DATE	TYPE OF SESSION	LENGTH
		October	Universal	Online		October		
Veek 0 October		Introduction to the training program	Info Session	1.5h				
		October 6th	Universal	Online Live		October 7th	Universal	Online Live
Week 1	1:00PM - 2.30PM	Introduction to research valorisation			9:00AM – 10:30AM	Valorisation of SSH Research - PART 1	Workshop	1.5h
					11:00AM - 12:30AM	Valorisation of SSH Research - PART 2	BREAK Workshop	1.5h
		October 20th	Universal	Online Live		October 21st	Universal	Online Live
Week 2	3:00PM - 4.30PM	Entrepreneurial mindset and entrepreneurial behavior	Workshop	1.5h	9:00AM - 11:30AM	Champtions Club	Networking	2.5h
		November 3rd	Universal	Online Live		November 4th	Onsite	Face-to-Face
Week 3	1:00PM - 2.30PM	Collaboration with external partners in SSH research valorisation PART 1	Workshop	1.5h				
	3:00DM =		BREAK	156				
	3:00PM - 4.30PM	Collaboration with external partners in SSH research valorisation PART 2	Workshop	1.5h				
	1:00PM -	November 17th	Universal	Online Live		November 18th	Universal	Online Live
		December 1st	Onsite	Face-to-Face		December 2nd	Universal	Online Live
			1				1	1
Veek 6	1:00PM =	December 15th Champions Club	Universal Networking	Online Live 2.5h		December 16th	Universal	Online Live
VGGK U	1:00PM - 3:30PM	Champions Clab	Networking					
		January12th	Onsite	Face-to-Face		January 13th	Universal	Online Live
					9:00AM- 12:00PM	Final Event	Pitching	3h

www.**revalorise**.eu